Veelgestelde vragen Service

Hoe weten we dat er niet iemand anders komt op mijn feest?

Wij besteden geen shows uit aan anderen. Wij nemen geen boekingen aan, om er vervolgens een vreemd bedrijf op af te sturen. Er komt altijd een show met crew van Release Verhuur en al onze
DJ’s worden verzorgd door Nexus Bookings.

Waarom is Release Verhuur anders dan andere drive-in shows?

Release Verhuur is een professioneel bedrijf dat nu al meer dan tien jaar actief is. We hebben een BTW-nummer en we zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We zijn volledig verzekerd en werken uitsluitend met getraind personeel. Release Verhuur is een bedrijf dat uit hobby is voortgevloeid. We investeren veel geld in onze apparatuur zo kunnen we de kwaliteit die we leveren zeer hoog houden. Andere drive-in shows werken vaak hobbymatig en kunnen deze investeringen vaak niet realiseren, door een lagere afzet. We werken vanuit een bedrijfspand en nodigen klanten uit om ons te ontmoeten op ons kantoor of op de lokatie waar een van onze sets te bewonderen zijn. We hebben regelmatig training voor ons personeel en hebben de nodige kennis om technische problemen op te lossen.Er is uiteraard heel erg veel concurrentie in drive-in shows, maar er zijn er maar een paar die een professioneel bedrijf hebben opgebouwd. Waar de puntjes op de i worden gezet.

Hebben jullie referenties?

Ja, we krijgen regelmatig dankwoorden van onze klanten via de post, telefoon of e-mail. Een overzicht van de bedrijven, instellingen, locaties en boekingsbureaus waarvoor Release Verhuur actief is kunnen op verzoek worden ingezien op ons kantoor of lokatie.

Verzorgen jullie alleen drive-in shows?

Nee, onze specialiteit is het verzorgen van Bruiloft shows daarnaast verzorgen we licht en geluid op feesten en partijen, de drive-in shows verzorgen we in samenwerking met Nexus Booking die we in eigen beheer uitvoeren, U kunt ook bij ons terecht voor het boeken van artiesten en acts, concept roadshows en de verhuur van licht, geluid, effectmachines en special FX.

Kunnen we een microfoon gebruiken voor een speech of een optreden?

Voor een stukje of een speech is er altijd minimaal 1 microfoon (bedraad) ter beschikking. Deze kunt u kosteloos gebruiken. Indien u extern geboekt professioneel entertainment hebt op uw feestavond, kunt u er voor kiezen om deze act gebruik te laten maken van onze licht- en geluidsset. Hiermee bespaart u niet alleen ruimte op uw dansvloer doordat u geen dubbele apparatuur hoeft neer te laten zetten, maar een artiest kan ook goedkoper zijn als hij geen licht- en geluidsapparatuur hoeft mee te nemen. Voor professioneel entertainment rekenen we wel een vast bedrag aan inprikkosten.

Wat gebeurt er als de DJ ziek is?

Dit is één van de voordelen van Release verhuur. Omdat we samenwerken met Nexus Booking
(een Bedrijf dat zich specialiceerd in het boeken van artiesten act,s en DJ’s.)
hebben we meerdere allround DJ's die allemaal kunnen werken met het 'Release-concept'. We hebben meerdere shows tot onze beschikking, die elk met meerdere personen worden bemand. Hiermee kunnen we altijd ziekte, vakantie en ongelukken opvangen,
waardoor er altijd een allround DJ beschikbaar is voor uw feest of gelegenheid.

Kunnen we het telefoonnummer krijgen van de DJ voor op de dag zelf?

Mocht u vragen of zorgen hebben, op de dag van het feest kunt u gewoon naar ons kantoor bellen op +31(0)657526875. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Mocht u een telefoonnummer van ons willen doorgeven aan de locatie, ceremoniemeester of eventmanager kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Indien u niet direct iemand aan de lijn krijgt, spreek dan een voicemail in, zodat wij direct kunnen terugbellen. Nummers van onze DJ’s geven wij om prive redenen niet vrij. Alle communicatie gaat via ons algemene nummer of via info@releaseverhuur.nl

Een van de gasten heeft last van epilepsie, gebruiken jullie strobe-licht?

De meeste discopakketten bevatten knipperende lichteffecten, die in de kosten zijn inbegrepen. Stroboscoopeffecten worden normaal gesproken alleen op de tweede helft van de avond (met intervallen) gebuikt. Bij twijfel kunt u de behoeften van uw gast doorgeven, zodat wij eventueel stroboscopisch licht kunnen verwijderen uit de show.

Hoe weten we dat jullie alles onthouden waar we om gevraagd hebben?

In de bevestiging staan alle gegevens van de geboekte show en eventuele extra's. Daarnaast houden we in ons eigen systeem per boeking elektronische notities bij voor muzikale voorkeuren en dergelijke. Ons systeem heeft een constante back-up, zodat de gegevens nooit verloren kunnen gaan.

Kunnen we een keer komen kijken voordat we boeken?

Ja, maar in principe niet op elke locatie. Het is erg gedateerd om mensen uit te nodigen op andermans feest en wordt veel toegepast door amateur drive-in shows die geen demolocatie hebben, omdat ze vaak vanuit huis werken. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor, waar u kennis kunt maken met onze medewerkers en waar we u de apparatuur en services kunnen laten zien. Ook kunt u impressiemateriaal ontvangen van onze shows. Met deze informatie is voor veel klanten de behoefte om de show 'in actie' te zien weggenomen. Mocht de behoefte blijven bestaan kunnen we u in eerste instantie uitnodigen om op een openbaar evenement te komen kijken. Het voordeel van deze manier van werken is dat er ook geen vreemde mensen op uw feest komen.

Kunnen jullie de achtergrondmuziek verzorgen tijdens het diner?

Ja, dat kan. Meestal hebben locaties een eigen PA-systeem voor de achtergrondmuziek tijdens het diner. Dit is verreweg de goedkoopste oplossing. Wanneer er geen installatie aanwezig is, of u wilt uw muziek zonder stiltes horen, kunnen wij de achtergrondmuziek voor u verzorgen. Hiervoor moet de show eerder opgebouwd staan en de DJ eerder draaien. De bijkomende kosten hiervan zijn afhankelijk van de tijd waarop er gedraaid moet worden.

Gebruiken jullie professionele apparatuur?

Alle licht- en geluidsapparatuur en de effectmachines zijn van gerenommeerde A-merken. We hebben nog nooit uitval gehad van de apparatuur. Wel kan het gebeuren dat de stop eruit klapt wanneer de groep is overbelast. Dit kan met een vrije stroomgroep echter niet gebeuren.

Hebben jullie een demo-cd of dvd die jullie kunnen opsturen?

We hebben er nog nooit één gemaakt, omdat we geloven dat dit geen voordeel biedt aan onze klanten. Het is makkelijk om een mix te maken van een x-aantal minuten, maar het geeft niet aan hoe de DJ reageert op een leeglopende dansvloer. Een goede DJ houdt het publiek en hun reacties constant in de gaten bij ieder nummer dat hij draait. Dit geeft aan wat er als volgende gedraaid moet worden en dat is onmogelijk om op een demo weer te geven. Tevens kan de muziekkeuze van een demomix u tegenvallen. Wanneer we bijvoorbeeld een mix maken met moderne muziek en u zoekt een disco voor oudere muziek, kunt u het gevoel krijgen dat wij niet de ideale disco zijn voor uw feest, en vice-versa.

Hoe lang draaien jullie?

We draaien zolang als u wilt dat we draaien. De tarieven van een gemiddelde show zijn gebaseerd op 4 draaiuren, bijvoorbeeld van 20.00 tot 00.00. Langer draaien is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u extra draaiuren bijboeken. Korter draaien is uiteraard ook mogelijk, echter kunnen wij daar geen korting voor geven.

Kunnen jullie langer doordraaien dan dat jullie geboekt zijn?

Ja, in de meeste gevallen kunt u tijdens het feest aan de DJ vragen om langer door te draaien. Over 10 minuten doen wij niet moeilijk. Wanneer u een extra draaiuur wenst, kunt u dit overleggen met de DJ. Wanneer de show of de DJ niet door moet naar een volgende opdracht, kunt u met hem een nieuwe eindtijd afspreken. De prijzen voor meeruren staan vermeld in de offerte. Let er wel op dat de locatie het toelaat dat er nog even doorgefeest wordt.

Met hoeveel personen komen jullie?

Bij de meeste shows komen wij met twee personen. Een DJ en een lichtjockey. Soms kan het gebeuren dat er drie personen komen. Dit gebeurt wanneer er Special FX bijgeboekt zijn en bij hele grote shows of wanneer er iemand opgeleid wordt om actief te worden binnen Release Verhuur. U zult als klant geen last hebben van de 'opleiding'. Ook kan het voorkomen dat er slechts 1 iemand komt. Dit gebeurt zo nu en dan bij kleine opzetten.

© Copyright 2017     Release verhuur.nl     alle rechten voorbehouden.