Veelgestelde vragen Lokatie

Hoe lang hebben jullie nodig om op te bouwen?

Normaal gesproken duurt het opbouwen 45 minuten tot een uur, afhankelijk van het pakket wat u kiest. Wanneer het feest niet op de begane grond is moet u een half uur extra rekenen. We zijn meestal binnen een half uur tot drie kwartier na het feest weer afgebouwd en klaar om te vertrekken.

Hoe laat beginnen jullie meestal?

We beginnen wanneer u wilt dat we beginnen. De populairste starttijd is 20.00 uur, maar het is uw keuze. Het kost niets meer wanneer u eerder of later wenst te beginnen. Een show heeft standaard 4 draaiuren. Het kost wel meer om dit naar wens te verlengen.

Hoeveel stroom gebruikt jullie show?

Voor een show met licht moet er worden voorzien in twee vrije stroomgroepen van 230 Volt/16 ampère. Voor een show met alleen geluid is één vrije stroomgroep van 230 Volt/16 ampère voldoende. Tevens kunnen wij in plaats van twee vrije stroomgroepen gebruik maken van krachtstroom 380 Volt / 3 x 230 Volt/16 ampère. Wanneer de locatie over een krachtstroomaansluiting beschikt kunt u dit aan ons doorgeven, zodat wij de juiste bekabeling mee kunnen nemen.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

Normaal gesproken hebben we 6 x 3 meter nodig voor een Grote show, 4 x 3 meter voor een Standaard show en 3 x 2 meter voor een Kleine show of geluid set. Onze meubels zijn door een modulair systeem flexibel. Hierdoor kunnen we een smallere opstelling maken in kleine of aparte ruimtes en een grotere opstelling om bijvoorbeeld een podium op te vullen.

Hoe laat stoppen jullie meestal met draaien?

We stoppen wanneer u wilt dat we stoppen. De populairste eindtijd is 00.00 uur, maar het is uw keuze. Wij werken niet met een nachttarief, waardoor u duurder uit bent als u later stop. Denk er aan dat u bij uw locatie controleert hoe laat de bar dicht gaat, hoe laat de muziek en/of het entertainment moet stoppen, wanneer van toepassing en hoe laat er niemand meer in het gebouw mag zijn.

Werken jullie door het hele land?

Ja, u kunt ons boeken door heel Nederland & Duitsland. We zijn gevestigd te Glanerbrug, vlak bij Enschede. Vanuit onze standplaats zijn 25 kilometers inclusief. Hierbuiten zijn wij genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen van € 0,35 per kilometer.

Is het voor jullie noodzakelijk de locatie vooraf te bezoeken?

Nee, de meeste locaties zijn voor ons bekend terrein. Wanneer de locatie nieuw (of nieuw voor ons) is nemen we contact op met de locatie en verzamelen we de noodzakelijke informatie om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt.

Kunnen jullie de show eerder opbouwen?

Ja, we kunnen de apparatuur opbouwen op het moment dat het u het beste uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld in de middag of voor het diner om overlast te voorkomen. Eventuele extra kosten hangen erg af van de locatie en de tijd waarop de set klaar moeten staan.

De locatie heeft een rookmelder en/of geluidsbegrenzer, kunnen jullie hier werken?

We kunnen werken in locaties met zowel een rookmelder als een geluidsbegrenzer. Het geluidsniveau wordt aangepast naar de toegestane limiet van de locatie. Deze methode van volumecontrole is heel gewoon zou geen problemen moeten kunnen veroorzaken als de geluidsbegrenzer goed is ingesteld. Let wel op dat we gebonden zijn aan het toegestane volume, gesteld door de zaaleigenaar. Wanneer dit te zacht blijkt te zijn moet u contact zoeken met de manager/eigenaar van de zaal.

Is een bellenblaas- of rookmachine schadelijk voor de vloer van de zaal of onze kleding?

Nee, in beide gevallen werken wij met professionele vloeistoffen die geen schade aanbrengen aan de locatie of aan kleding.

© Copyright 2017     Release verhuur.nl     alle rechten voorbehouden.