Veelgestelde vragen Kosten

Hoe zit het met de betaling?

Voor onze boekingen hoeft u geen boekingskosten te betalen. Wij hanteren op al onze boekingen dat er 100% vooraf betaald word. Zo voorkomen we dat wij hoge kosten moeten maken en kunnen we u
garanderen dat de Dj ook voor u beschikbaar blijft. Wij zijn BTW-plichtig, dus alles wat u betaalt is inclusief BTW.

Moeten we een aanbetaling doen?

Nee, u hoeft bij het boeken geen aanbetaling te doen of boekingskosten te betalen. U betaalt het totaalbedrag nadat u akkoord geeft op onze offerte en we het contract hebben opgemaakt.

Waarom kosten jullie meer dan andere drive-in shows?

Dit is omdat we onze basiskosten moeten dekken. Dit zijn kosten die veel hobbyisten niet hebben. We hebben personeelskosten, we investeren in de meest betrouwbare apparatuur, we betalen voor goede kwaliteitsverzekeringen. Betrouwbare en goed onderhouden voertuigen, we betalen belastingen en moeten winst maken. Niet alleen om actief te blijven, maar ook om onszelf te verbeteren. Wanneer u een bedrijf tegenkomt dat erg goedkoop is, vraag uzelf dan af waarom? En vraag u af of u bereid bent een risico te lopen, mocht er iets misgaan, ten opzichte van al uw gasten.

Waarom kosten jullie minder dan andere drive-in shows?

We rekenen u niet voor dingen die u niet nodig hebt. We houden de concurrentie scherp in de gaten en we houden onze uitvoeringskosten zo laag mogelijk. Doordat we onze voertuigen en apparatuur zelf bezitten, waardoor dit geen extra kosten meebrengt. Dit alles bij elkaar stelt ons in staat u ten alle tijden u de laagst mogelijke prijs aan te bieden.

Hoeveel rekenen jullie?

Dit is niet precies te zeggen. De totaalprijs hangt af van uw wensen en de locatie. Een Standaard drive-in show met licht, geluid en DJ boekt u vanaf € 575.- exclusief 21% BTW. Zonder licht bent u nog voordeliger uit.

© Copyright 2017     Release verhuur.nl     alle rechten voorbehouden.