Veelgestelde vragen Het Boeken

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

De beste drive-in shows worden vaak ver van te voren geboekt. Hoe eerder u er bij bent, hoe groter de kans dat wij beschikbaar zijn op de gekozen datum. Wij kunnen meerdere shows tegelijk wegzetten, waardoor de beschikbaarheid groot is. U betaalt geen boekingskosten of aanbetaling, waardoor u beter vroeg kunt boeken. Een ander voordeel is dat eventuele prijsstijgingen niet aan u doorberekend worden. Mocht de prijs zakken, wordt dit voordeel wel aan u doorberekend.

Kunnen we een optie nemen op een datum?

Ja, dat kan. Wij kunnen een datum voor u reserveren, zodat u meer tijd heeft om na te denken. De optie blijft in principe geldig totdat iemand anders contact met ons opneemt voor de desbetreffende datum en we verder geen shows meer beschikbaar hebben. In dat geval neemt iemand van ons kantoor contact met u op om met u te overleggen wat u met de optie wenst te doen.

Hoe weet ik of jullie beschikbaar zijn op een bepaalde datum?

Voor beschikbaarheid kunt u even contact opnemen met ons kantoor. Wanneer u een offerte aanvraagt en de datum blijkt niet beschikbaar te zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Hoe kan ik boeken?

U kunt ons bellen op +31(0)657526875 of e-mailen naar info@releaseverhuur.nl. U krijgt dan ter bevestiging een mail retour. Zonder bevestigingsmail is uw boeking niet gelukt en kunt u contact met ons opnemen.

Hoeveel kost het om te boeken? 

Niets. Bij Release Verhuur betaalt u geen boekingskosten. U betaalt het volledige bedrag wanneer u dat uitkomt. (tot min 5 dagen voor aanvangvan het contract.) Dat kan door het vooraf aan ons  over te maaken of contant bij ons op kantoor te voldoen.

Krijgen we een contract als we boeken?

Ja, na het boeken ontvangt u een contract met daarin alle relevante gegevens en gemaakte afspraken van uw boeking. Zo bent u er zeker van dat alles klopt.

Wat gebeurt er als we moeten annuleren?

Het moeten annuleren van een feest is nooit leuk. Conform de algemene voorwaarden bent u na het boeken een verplichting aangegaan met ons. Wij hebben daarom ook de verplichting aan u om de datum en beschikbaarheid te garanderen. Indien u, om wat voor reden dan ook, moet annuleren hebben wij wel kosten gemaakt en mogelijk andere klanten moeten teleurstellen. Wij hebben een annuleringsvoorziening waarmee u tegen een kleine vergoeding, zonder opgaaf van reden tot 24 uur voor het optreden kunt annuleren. Indien u geen annuleringsvoorziening hebt afgesloten zijn wij genoodzaakt annuleringskosten aan u door te berekenen. De exacte kosten vindt u in onze algemene voorwaarden.Mocht het feest op een andere datum alsnog kunnen plaatsvinden zullen wij u, afhankelijk van de datum en beschikbaarheid, tegemoet komen in de kosten.Indien u een bruiloftsverzekering bij een andere partij hebt afgesloten, let er dan goed op bij welke situaties de verzekeraar uw kosten wel en niet vergoedt.

© Copyright 2017     Release verhuur.nl     alle rechten voorbehouden.