Veelgestelde vragen DJ

Met wat voor DJ's werken jullie?

Wij werken met DJ's uit de jongere generatie's. Deze zijn intelligent, stipt, netjes en gezellig. Ze hebben allemaal een extreme passie voor muziek en zijn allen getraind tot hetzelfde hoge niveau. De DJ's zijn vertrouwd met de microfoon en kunnen de muziek strak zonder stiltes doorstarten en mixen wanneer dit gewenst is. Ze hebben tevens allemaal ervaring met het draaien op all-round feesten.

Moet ik de DJ van eten en drinken voorzien?

Een maaltijd is niet verplicht, maar zou wel op prijs worden gesteld. U moet zich realiseren dat onze DJ's soms al drie tot vier uur voor de aanvang van het feest moeten vertrekken en daardoor lange dagen maakt.Conform de voorwaarden voorziet u de DJ's van een redelijk aantal consumpties. Onder redelijk verstaan wij minimaal 1 per uur. Zo zult u merken dat de DJ's ook een stuk vrolijker zijn.

Wat voor kleding dragen jullie tijdens het feest?

Onze DJ's draaien normaliter in bedrijfsoverhemd met daaronder een nette broek of pantalon en net schoeisel. Bij onze Bruiloft show’s zal de Dj een nette blouse dragen met een zwarte pantalon. Wanneer u een themafeest geeft kunnen we wanneer u dit wenst ook gekleed komen in de stijl van het thema.

De leeftijd van mijn gasten varieert heel erg. Kunnen jullie ze allemaal aan het dansen krijgen?

We hebben veel ervaring in het draaien van feesten waarbij de leeftijd varieert. Door gedurende het feest af te wisselen in genres zal iedere gast zich kunnen vermaken en niemand verveeld raken. Onze DJ's zijn expert in het 'lezen' van een dansvloer. Ze weten wat ze als volgende moeten draaien en zijn gewend om muziek te draaien voor alle leeftijdscategorie√ęn.

Kunnen we de DJ vooraf spreken?

In principe heeft u al het contact met ons kantoor. Via ons beveiligde online systeem kan de DJ van uw avond bij alle gegevens. Hiermee kan de DJ zich goed voorbereiden. Op de avond zelf kunt u met de DJ alles nog even doorspreken. Dit heeft als voordeel dat, bij uitval of ziekte, alle informatie centraal opgeslagen wordt en dus ook de "nieuwe" dj van alles op de hoogte is. Wanneer u echt contact wenst met de DJ kunt u deze altijd nog telefonisch spreken of ontmoeten op ons kantoor.

Praat de DJ de hele avond aan elkaar?

Het concept 'plaatje-praatje' is erg gedateerd. Voor de meeste feesten proberen we de muziek voor zichzelf te laten spreken. Uiteraard maakt de DJ het wel gezellig, breekt het ijs en stelt uw gasten op het gemak. Hij doet mededelingen over verzoekjes, introduceert een eventuele eerste dans en geeft de standaard mededelingen door (voor bijvoorbeeld de opening van het buffet en parkeerproblemen). De DJ's hebben richtlijnen voor het gebruik van de microfoon en begrijpen dat muziek het belangrijkste element van de avond is. Wanneer u juist wel veel presentatie wenst, kunt u dit vooraf aangeven, zodat wij aan deze wens kunnen voldoen.

Houdt de DJ pauze?

Nee, in principe houdt de DJ geen pauze. Er wordt non-stop gedraaid, tenzij anders gewenst. Uiteraard zal de DJ wel de muziek uitzetten bij een speech of optreden.

¬© Copyright 2017     Release verhuur.nl     alle rechten voorbehouden.